Avtor |
Sporočilo |
Arafat
GLAVA DRUŽINE

Pridružen/-a: 23.02. 2007, 06:28
Prispevkov: 6349
Kraj: domžale
|
Objavljeno:
14 Okt 2007 07:34 |
  |
moraš mojega probat, ko ga v kotličku skuham, 5-6 ur se kuha....zadnjič na eni žurki so kotliček polizali.....  |
_________________ OSTANITE ZDRAVI |
|
    |
 |
Kneginja
gnjavator
Pridružen/-a: 01.03. 2007, 08:53
Prispevkov: 4299
|
Objavljeno:
14 Okt 2007 09:32 |
  |
A doma ga maš tud cajt 5-6 ur kuhat? No, jaz ga nimam, zato gre po hitrm postopku. |
_________________ "Dom
Dom je tam, kjer se lahko
vse pogovorimo,
pocrkljamo in zvečer
s pravljico zaspimo.
Dom je tam, kjer mamica
očku reče ljubi -
tam kjer vedno obvelja,
kar se prej obljubi." |
|
  |
 |
Arafat
GLAVA DRUŽINE

Pridružen/-a: 23.02. 2007, 06:28
Prispevkov: 6349
Kraj: domžale
|
Objavljeno:
14 Okt 2007 10:14 |
  |
ja si ga treba vzet.....za kvaliteto....
Na štedilniku pa kake 2-3 ure. tisto sem rekel za kotliček 10 litrov....  |
_________________ OSTANITE ZDRAVI |
|
    |
 |
Lecter
najbolj nor član

Pridružen/-a: 12.09. 2007, 21:17
Prispevkov: 5505
|
Objavljeno:
28 Avg 2009 13:52 |
  |
Ima kdo pri roki kak recept za jabolcni strudl (preskusen, da mu je vsec)
Lahko tudi za kako drugo sladico. Pa da ni pretezek, da ne rabim cel dan delat  |
|
|
  |
 |
Twingygirl
nagajiva Špelca

Pridružen/-a: 24.02. 2007, 22:05
Prispevkov: 3367
Kraj: Prelepa gorenjska
|
Objavljeno:
28 Avg 2009 14:59 |
  |
Jaz ga naredim čist preprosto. Naredim vlečeno testo ( ali ga pa kupim, če ga nimam časa delat ), pa naribaš jabolčka in jih naložiš na testo, posuješ gor vanilijev puding ( namesto pudinga lahko uporabiš pocvrte drobtine, ampak je boljše z vanilijevim pudingom ), cimet in sladkor. Zaviješ in daš pečt za 15-20 min v ogreto pečico. Na koncu pečen štrudel potreseš še z sladkorjem v prahu!
Dober tek! |
_________________ Naughty but nice  |
|
   |
 |
Lecter
najbolj nor član

Pridružen/-a: 12.09. 2007, 21:17
Prispevkov: 5505
|
Objavljeno:
28 Avg 2009 15:50 |
  |
To je pa res preprosto. Vanilijev puding. A kar prah?
Se nikoli nisem pudinga tako uporabil  |
|
|
  |
 |
Twingygirl
nagajiva Špelca

Pridružen/-a: 24.02. 2007, 22:05
Prispevkov: 3367
Kraj: Prelepa gorenjska
|
Objavljeno:
28 Avg 2009 16:19 |
  |
Ja, kr prah gor potreseš, zato da ven ne teče. Aja pa veš kaj sm še pozabla... lahko daš še mal vanilijeve esence, al pa vanilijevega sladkorja... pol še bolš pride vse skupaj.
pa sporoči če je uspelo in kako je uspel! |
_________________ Naughty but nice  |
|
   |
 |
Lecter
najbolj nor član

Pridružen/-a: 12.09. 2007, 21:17
Prispevkov: 5505
|
Objavljeno:
28 Avg 2009 16:37 |
  |
Sedaj se se odlocam med recepti. Bom videl kaj dobim in koliko se mi bo dalo
Tale je slisat zanimiv. Ce ne za sedaj, pa za drugic. Jaz bi drugace se kake rozine verjetno dodal. Meni so vsec  |
|
|
  |
 |
Lecter
najbolj nor član

Pridružen/-a: 12.09. 2007, 21:17
Prispevkov: 5505
|
Objavljeno:
28 Avg 2009 19:35 |
  |
Kako se rece skuta po crnogorsko?
Sem bil zdajle v trgovini. Iscem gor pa dol, nic. Vprasam mlado prodajalko, ce ve kaj je skuta. Me odpelje do sefice. Ugotavljata kaj je skuta, kaj se da v sirov burek. Sefica nekaj pogrunta pa rece, da naj me tamlada pelje tja, da bom videl, ce je to to. Se vrneva cez 2 minuti. Ni bilo pravo. Spet ugotavljamo...
Nazadnje sem ostal brez skute. Imam pa polno listnatega testa (iskal sem vleceno, pa ga niso mel).
Sem pa nabavil se nekaj vanilijiveh pudingov za vsak slucaj  |
|
|
  |
 |
Lecter
najbolj nor član

Pridružen/-a: 12.09. 2007, 21:17
Prispevkov: 5505
|
Objavljeno:
28 Avg 2009 19:41 |
  |
|
  |
 |
Domine
najbolj nor član

Pridružen/-a: 23.02. 2007, 21:46
Prispevkov: 7159
Kraj: Jesenice
|
Objavljeno:
28 Avg 2009 19:43 |
  |
Če bi prodajalki povedal, kako se skuta naredi, bi morda vedela, kaj rabiš. Verjetno pa ne ve nobena, kako se naredi, si pa spet na istem.  |
|
|
  |
 |
|